Next event will start in

2019-08-23 10:00:00

Current Server Time:

Days

Hours

Minutes

Seconds

see all events

TESTIMONIALS

Kommentarer från kursdeltagare


 • Vill bara tacka för din bok, som jag nu har läst med stor behållning.
  Den var mycket bra tycker jag och jag tycker om ditt upplägg.
  Lagom lång, åskådliggörande med tydliga bilder och precis den information som behövs.

  Maria Duse on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Tack för två mycket inspirerande och lärorika dagar. Jag har inte hållit någon presentation ännu men längtar till slutet av november när det är dags. Mycket bra att hela tiden blanda teori och praktik.

  Karin Holmgren on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Jag hade höga förväntningar på denna kurs och alla infriades. David har en förmåga att applicera teori i praktik vilket gjorde att kursdagarna gick i ett rasande tempo utan att jag kände mig urblåst när dagen var slut. Jag gick från kursen men ett stärkt självförtroende och verktyg att luta mig mot. Den här kursen är den klart bästa kurs jag gått och jag kan varmt rekommendera den till alla som vill förbättra sin presentationsteknik.

  Kajsa Olsson Persson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack Nina för två jättebra kursdagar i Göteborg. Förutom ett bra tempo och en bra struktur bjöd du på många bra nyttiga trick och tips; jag ser redan fram emot nästa vecka då jag ska “köra” skarpt på en konferens i Borås.

  Stefan Hjort on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Thanks David for a life changing 2-day course. It is ironic that one spends so much time with presentations in business today, either in sales, communication or even internally BUT we neglect the framework,tools and skills to make it as best as we can. The course exceeded expectations from all points- very interesting from a learning and logic perspective, great framework, fun, absorbing and with the right amount or practical training and coaching for us all to put it into perspective and usage immediately. From an ROI viewpoint it has been a “no brainer” investment….. I now feel that i have been driving around previously in a old Skoda and have just gotten a new Porsche…..

  Gordon Savage on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack David för två INSPIRERANDE dagar! En ny värld har öppnats för mig, i kommunikation och presentation. Så mycket tips och praktiska övningar på två dagar, jag är fylld av ENERGI och laddad att presentera/utbilda på en helt ny nivå än innan kursen. Jag kommer ha stor GLÄDJE av dessa två dagar i alla mina möten med olika människor. STORT TACK!

  Carina Stenström on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Två fullsmäckade dagar utan att jag såg EN enda mobiltelefon eller en enda utzoomad deltagare. Det säger allt om hur bra det här var. Jag tar av mig både hatt, keps och mössa för dig, David. En fullpoängare som överträffade mina högt ställda förväntningar, både till innehåll och utförande. Ett ord: Outstanding!

  Pär Wiger on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • En kurs som avslöjar “tricken” bakom en fantastisk presentation. Jag gick från skräck till lycka när jag redan morgonen efter kursen skulle inleda ett seminarium. Det jag såg hända med åhörarna då var snudd på magi, allt tack vare de verktyg och tekniker David lär ut.

  Charlotta Nordling on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vilken kurs!
  Det enda ordet som kommer i närheten av hur kursen påverkade mig är nog MAGISK. Det blev så tydligt för mig hur otydlig jag oftast är i min kommunikation med min omgivning. Det var den bästa, mest användbar kurs jag någonsinvarit med om. Tack David!

  Anthony Smith on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hej David!

  Ville bara säga att jag höll en presentation för hela group legal inom mitt företag i september. Ca 120 personer. På engelska, vilket iofs inte är nåt problem eftersom det är vårt koncernspråk. Jag började med en video och sen pratade jag om mitt ämne i ca 15 minuter. Av alla presentationer under två dagar fick jag högst rating, vilket inte har hänt mig förut – det var jättekul!

  Carina Falck on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hej David!
  Vilka matnyttiga två dagar!!
  Lätt att ta till sig och använda sig av alla tips och råd direkt. Bra tempo och struktur, vilket ledde till att det var lätt att lyssna och lära.
  Bland de mest lärorika två dagar jag varit med om.

  Mvh
  Katha

  Katharina Törnstrand on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vi har haft ledarskapsutbildningar, säljutbildningar, organisationsutbildningar men jag har sällan varit med om en utbildning som gett sådant avtryck i en organisation, som den du höll för oss för ett par år sedan! Och det lustiga är att du håller en utbildning i presentationsteknik. Det du gör i din kurs är så mycket bredare än presentationer. Tack igen!

  Michael Braum on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack så enormt mycket för två fantastiska dagar!!

  Igår när vi avslutat dröjde sig teamet kvar i hallen – ingen ville gå hem. Gänget lyste av glädje och lycka, och var lyriska – berusade av vad de fått vara med om under två dagar.
  När vi samlades idag på morgonen gjorde vi en kort reflektion och det var fantastiska roligt att höra hur de flesta av dem gått hem och direkt testat olika tekniker på sina familjer. Några hade använt röst och rörelse när de läste sagor för barnen, nån hade testat på sin partner – med lyckade resultat. De hade fångat barnens intresse på ett sätt de inte lyckats göra tidigare osv.

  Flera i teamet uttrycker att de senaste två dagarna har varit livsförändrande. Det är ett enormt gott betyg David – jag hoppas verkligen att du tar åt dig! Du är en fantastisk kursledare, presentatör – och inspiratör. Teamet går runt och berättar för alla i sin omgivning att ”det här är utbildningen du ska gå – oavsett vad du jobbar med. Det här är det bästa jag någonsin varit med om!”. ”Om du ska gå en utbildning i livet – så är det här utbildningen du ska gå! Ingen annan behövs”.

  Annika Renestam, Head Of EPiServer Training

  Annika Renestam on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hej David

  Jag hoppas allt är bra med dig.

  Jag skriver till dig för att jag vill att du ska veta att din kurs och den feedback jag fick av dig har gjort skillnad.

  Du gav mig inspiration och en kick att börja föreläsa när jag som anställd hos Svensk Handel gick din kurs i avancerad presentationsteknik 2010. Du fick mig att inse att jag hade en outnyttjad talang som föreläsare. Sedan dess har jag från och till funderat på att sadla om och möjligheten att försöka försörja mig som föreläsare. Men i januari 2014 bytte jag jobb från Svensk Handel till jurist på Stadium och trivs fantastiskt bra. Så föreläser gör jag alltjämt på min fritid.

  Ett år efter din kurs höll jag min första föreläsning om min resa i livet från förlusten av min dotter till ett fungerande liv igen och det faktum att man kan förlora ett barn och faktiskt komma till en punkt då man känner att man kan älska livet igen. Jag har sedan fortsatt att föreläsa på samma tema. Föreläsningen har utvecklats och växt med min fortsatta resa.

  Löpning har varit en starkt bidragande faktor till att jag hittade vägen tillbaka till ett fungerande liv och våren 2013 sprang jag loppet Marathon Des Sables. Ett ökenlopp i Marocko på 250 km på 6 dagar. Min föreläsning kallar jag sedan dess för ”Från trött fet fyrtiofyra och deprimerad till 25 mil i öknen”.

  Min dotter pratade ofta om att hon ville bli barnläkare. Därför startade jag i samband med mitt lopp i Marocko en insamling till Läkare Utan Gränser. Efter loppet började jag ta betalt för min föreläsning på så sätt att mitt arvode betalas till Läkare Utan Gränser. Mitt första insamlingsmål var 25 000 kr eftersom jag skulle springa 25 mil. Jag har sedan dess flera gånger fått höja målsättningen och nu är insamlingen uppe i 114 000 kr.

  Tack för att den inspiration du gav mig.

  Vänliga hälsningar

  Johan Reberg

  Johan Reberg on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • A couple of weeks have passed since you were at EPiServer for 2 days and I’d like to thank you for the most eye-opening, mind-blowing and inspirational course that I’ve ever attended in my 20 years of working in the IT business. Seriously. The first day after the course I remember feeling like I’d been run over by a bus….but in a great way. Totally exhausted and drained, but at the same time exhilarated to new heights and ready to apply all the new inspiration, knowledge and tips and tricks into my profession. Thank you so much.

  Helen Hopkins, Episerver on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Jag vill tacka Andreas för den otroligt givande dag han gett oss med en massa verktyg i presentations teknik. Det jag har lärt mig kommer jag att kunna appliceras på många sätt i vardagen och under mina affärsförhandlingar. Sedan så är jag så glad över ditt sätt att lära ut på, din dedikation till struktur har gjort att jag i princip kommer ihåg allting. Hela presentationen finns med mig. Tack för allt och nu ser vi till att färga världen med bättre presentationer.

  Magnus Engberg on
  Workshop Step 1

 • Tja Andreas!
  Otroligt tacksam över att du tog dig tiden att dela med dig av din kunskap till oss.
  Jag har Tidigare varit i Las Vegas under en tre dagars period för att lyssna på dem absolut vassaste talarna. Halvåret senare så åkte jag till wien i Österrike. Halvåret senare så fick jag möjligheten att lyssna på dig. Fantastiska nycklar och ideer som hjälper en att ta nästa steg. Nästa gång så skippar jag biljett kostnaden till vegas och blir inspirerad av era andra delar. Vi ses! // Jusef Issa på Arndt’s

  Jusef Issa on
  Workshop Step 1

 • Vi hade äran att få ha Andreas hos oss på Arndt’s Sales Academy – en säljutbildning hos Mikael Arndt. Och wooow vad jag är imponerad! Jag som drömmer om att föreläsa i framtiden satt från kl 08-18 helt fastklistrad. Han lever verkligen som han lär, han får alla engagerade och det han pratar om är så klockrent. Lätt att förstå och han hjälper en att applicera verktygen direkt. Mitt mål att föreläsa känns plötsligt närmare… Det var helt fantastiskt, rekommenderar det verkligen!
  Hälsningar, Li

  Li Höglund on
  Workshop Step 1

 • Från början till slut fångar Andreas Olsson din uppmärksamhet, och med en extrem och genomtänkt pedagogik, lyfter han fram essensen i framgångsrik presentationsteknik. Faktumet är att du knappt tänker på det som en teknik, det är mer som att han tar med dig på en magisk resa i människans tankar och känslor. Med ett gripande förtroende, välarbetad fakta, så når han djupet av dina känslor, och lämnar dig med ett stort leende och en hunger att börja applicera sofistikerad presentationsteknik!

  Takashi Willebrand on
  Workshop Step 1

 • Galet bra presentation om presentationsteknik, har stora svårigheter att få det jag känner på “pappret”. Till att börja med så kunde Andreas presentera vilket var den största anledning till att jag kunde sitta åtta timmar i sträck och bara lyssna utan att bry mig om tiden! Den andra anledningen var att innehållet var så otroligt intressant och galet bra! Kommer definitivt att köra på workshop nummer 2 efter det här. Sitter någon just nu och läser den här kommentaren medans dem undrar om den här presentationen är rätt beslut så kan jag garantera att den är det!

  Tack så mycket Andreas! / Ayub från Sales Academy

  Ayub Mohamoud on
  Workshop Step 1

 • Tack David! Jag har pratat med ytterligare några deltagare idag, och jag har enbart hört positiva kommentarer; folk som var tveksamma men överväldigade, folk som hade tänkt kolla in det en timme och sen gå till nästa möte men stannade hela tiden etc etc. Helt fantastiskt! Tack tack igen!

  Jesper Hagström on
  Workshop Step 1

 • Det var två energisprakande dagar. Otroligt inspirerande och framförallt hade vi riktigt kul och utmanade varandra.
  Stort tack och ser fram emot en fortsättning framöver!
  Jonathan

  Jonathan Willis on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Just a few days ago I finished the first day of my training and I can hardly describe the impact it made on me. This is truly the life changing experience, opening up whole new vistas for growth and covering both professional and personal development aspects.
  In his unique manner, brick by brick, David builds up a foundation for your presentation skills development, allowing you not just to understand and easily memorize the key points but to feel and experience them. It was a valuable and inspiring session and I am looking forward for an opportunity to practice all the skills I got from this training!
  Last but not least, it was an extremely entertaining day! The combination of great information and great fun – that what made this training really outstanding!

  Natalya Ovchinnikova on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hej!
  Jag var på ditt föredrag igår som jag gillade! Jag har en dröm och en plan att bli föredragshållare själv en vacker dag och tror att din kurs i december kan vara intressant för mig.
  Var är den? Vilka tider? Vad kostar det? Finns det plats för mig?
  Med vänlig hälsning,
  Cathrine Collin

  Cathrine Collin on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vilka fantastiska dagar i Ramnäs! Utbildningens innehåll va över förväntan, tänk vad jag kan lära mig och fyllas med inspiration, energi och kunskap på bara två dagar. Tack vare Davids upplägg och konst att förmedla och inspirera är detta möjligt.
  Dessa dagar har jag bevarat i ett särskilt fack i mig, redo att ta fram vid behov! TACK DAVID!

  Carina Stenström on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Steg två i Presentations teknik med David skulle jag rekommendera dig som, inte bara vill leverera en presentation, utan även önskar förmedla en känsla, ett beslut, en förändring eller varför inte en förflyttning av åhörarna. Att lära sig på djupet påverka och beröra de som valt att lägga sin tid på att lyssna på dig känns som en gåva. En Gåva som jag kommer ge mina lyssnare i mina framtida presentationer. Presentationer som jag vet kommer bli inte bara lite bättre utan väldigt mycket bättre än de var innan jag genomförde steg två.

  Jenny Sandh on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Får du någon gång möjlighet att gå David Phillips kurs Modern presentationsteknik – gå den!!! ? ? ? ? ?
  Världens absolut bästa kurs med världens i särklass mest suveräna kursledare! Jag var alldeles hög på inspiration när jag lämnade den vackert belägna kursgården i Ramsnäs efter två fullmatade kursdagar. Teori och praktik värvade på ett lättillgängligt, intressant, roligt och inte minst utvecklande sätt.
  Ser fram emot att komma tillbaka och gå steg 2!

  Linda Magnusson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Ett urval av kommentarer från en föreläsning för Seminariedesign 2015. Frågan var “Vad var det bästa?”

  • Bra mix mellan teori, praktik och personliga erfarenheter
  • Inlevelsen!
  • Att det var så allmängiltigt; att det gick att använda både privat och i jobbet gjorde det extra intressant.
  • David himself!
  • Levandegjord teori – fylld av praktiska exempel, underhållande, lätt att ta till sig
  • Föreläsningen var inspirerande och bra pga att David var kunnig och hade energi. Det bästa var att han kunde utnyttja tiden så att man
  inte förlorade intresset och även kom ihåg saker efteråt.
  • Alla konkreta tips och att föreläsaren var så underhållande
  • Jag är mycket nöjd med arrangemanget, som alltid på era föreläsningar ?. Tyckte att David var helt fantastisk och så inspirerande att
  se och höra någon som är så bra på det han gör!
  • Föreläsningen var i toppklass. Så bra att vårt företag kommer att anlita honom.
  • Davids engagemang som genererade inspiration hos mig.
  • Svårt att konkretisera men jag fick inte helt den wow-känsla som jag hade förväntat mig. Det var bra men har man jobbat med retorik
  tidigare så var det inte så mycket nytt som jag hade förväntat mig.
  • Proffsigt och med konkreta tips som går applicera direkt. Väl investerad tid
  • Att få handfasta tips samt även mer strategiska i kommunikation. Han var kanonbra och vi var mycket nöjda! Kul med en ny föreläsare i ert ”stall”.
  • Bra tydliga exempel och dessutom ett tillfälle att få skratta
  • Att det byggde på forskning, att det innehöll konkreta tips och att det var bra genomfört och underhållande.
  • Nyttan i det egna verkliga livet (= tips och lärdomar kan användas direkt)
  • Tack, alltid säkert kort att gå på seminarier som ni arrangerar! Detta var den bästa presentationen och föreläsningen på mycket länge.
  • Tack för en jättebra föreläsning. Jag är överlag supernöjd. Intressant ämne som är viktigt för alla.

  Lotta Zingmark on
  Modern Presentationsteknik

 • Tack för två givande och krävande dagar.
  Din förmåga, David, att leda oss genom dessa dagar blev magisk. Alla presterade dag två långt över allas tidigare kända förmåga. Den gruppdynamik som uppstod är svårt att få till på så kort tid. Du lyckades, och jag känner en helt annan känsla när jag tänker att jag i framtiden ska stå upp och leverera. Det har givit mig både teknik, men också självförtroende pga dig och de två dagarna i din oas i Ramnäs. Återigen, stort tack, David ?

  Karin Larsson on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Ännu två fantatstiskt stimulerande och nyttiga dagar. Andra gången jag kör Ettan och sannolikt inte den sista heller. Få kan hålla hög nivå under två dagar. Det brukar börja bra och sedan dalar det nedåt. David håller en hög nivå rakt igenom.
  Kål

  Kent Åke Lundberg on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hej David.
  Tusen takk for et fantastisk kurs denne uken!
  Du er virkelig kunnskapsrik, overbevisende og dyktig til å lære bort.
  Jeg fikk selv en rekke a-ha opplevelser på flere områder jeg må forbedre meg på.
  Veldig interessant og viktig tema.
  Jeg ønsker å lære mer og utvikle meg videre – gjerne hos deg…..!!!

  Øivind Skovly on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Klart värt det!!!

  För er som vill utvecklas mer som talare och som tycker att det är jobbigt att stå framför en större grupp kan jag starkt rekommendera denna kurs.

  Många snabba tips på hur strukturen kan bli bättre, hur du ska använda kroppsspråket samt hur du ska få ditt budskap att nå fram.

  Förutom alla verktygen jag fick med mig älskar jag att vara med människor som brinner för vad de gör samt som lever för sin passion! David är en fin förebild för detta och har gått sin egen väg. Imponerande!

  Med varma hälsningar
  Karin Lundqvist

  Karin Lundqvist on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Kan varmt rekommendera den här utbildningen! En bra blandning av teori och praktik. Känner att jag fick med mig många goda insikter som jag kommer att ha nytta av framöver. Vet nu också vikten av att vara/äga sin presentation och inte enbart vara “slav” under Power Point 🙂

  Ann-Charlotte Ekelund on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack för en helt fantastisk kurs! Kan med säkerhet säga att jag har vuxit som person på denna korta tid. Tar med mig ett oräkneligt antal konkreta presentationsfärdigheter som från och med nu alltid kommer vara en del av mina presentationer och samtal. David är oöverträffad som föreläsare och en sann inspiratör. Med värme men minutiös planering varvas teori med övningar, och det blir inte tråkigt för en enda sekund. Rekommenderas varmt!

  Vi ses kanske nån gång för ett presentations-battle! 😉

  Jonas Andersson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Thank you David for the mind-blowing experience! It is not just about presentation skills but human nature, self-confidence and success. Not a single unimportant subject, not a single boring topic, not a single minute lost! Everything is condensed to the most crucial and easy digestible material!
  The most amazing thing is the progress achieved during this course! In the beginning I was pretty sure some people are just not born to be presenters, but David proved me wrong! I am extremely proud to observe my own progress and delighted to implement these new skills to the different areas of my life and work!

  Nat Ovchinnikova on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • En fantastiskt bra kurs för att få bättre självförtroende och framförallt bli bättre på presentationer.

  Tack för tillfällena det var fantastiskt!

  Petter Viippola on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vill lära mig mer tack!

  Barbara Jabur Juul-Möller on
  Leadership - Moving Mountains

  • Kul! “Moving Mountains” finns för stunden bara som en skräddarsydd föreläsning som exempelvis ett företag kan köpa in. När det finns i ett annat format kan vi höra av oss.

   David Phillips on
   Leadership - Moving Mountains

 • Tack för en fantastisk utbildning!

  David är en den den bästa inom sitt ämne – presentationsteknik! Styrkan i utbildningen sitter blandningen av teori och praktiskt lärande. Sist men inte minst, vi har alla suttit och gäspat oss igenom en och en annan utbildning, eller hur?

  Med sin passion och engagemang (och “attention grabbers”) får han dig att sitta fullt fokuserad dagarna till ända. Du kommer inte att bli besviken. Och ja, på bara två dagar kommer du att få ett stärkt självförtroende på scen och bli en bra presentatör!

  Sebastian Khalighy on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Det är helt klart den bästa och mest lärorika kurs jag någonsin har gått. Fantastisk blandning av teori och praktik som var inspirerande, roligt och intressant. Man lär sig inte bara presentationsteknik utan man stärker även sitt självförtroende, sin energi och får verktyg att använda både professionellt och privat.
  Rekommenderas verkligen!

  Tack David för en fantastisk kurs och tack för din inspiration och energi!

  Sandra Karlsson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • As a part of Ambassador program at our company I had a chance to meet David at the Presentation skills training. Standing my ground I can say that our classes have changed my life and here I mean not only skills obtained, but also confidence, self-awareness and decision-making. David is a truly inspiring person who loves his work and does it perfectly well. I’m happy and honored to know him in person.

  David, my life won’t be the same thanks to you. I appreciate this so much. You rock! 🙂

  Yulia Kudina on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Jag kan bara varmt rekommendera den här utbildningen! Oberoende av om du ska hålla ditt livs viktigaste tal eller står inför en grupp med ungar I ditt uppdrag som ledare i den lokala fotbollsklubben – du vill bli lyssnad på! De här två dagarna är en skön mix av teori och praktik där du får mycket återkoppling på just ditt sätt att hantera presentationssituationen. David är inte bara en lysande talare, han är även en mycket god pedagog som kan förmedla vad just du behöver tänka på för att öka sannolikheten att du blir lyssnad på!

  Mats Eberhardson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack för två inspirerande och upplyftande dagar. Jag kan rekommendera David och denna kurs till alla er som pratar inför andra (gäller inte det alla?!). Oavsett sammanhang – privat eller jobbrelaterat så finns det massor av tekniker för att förstärka ditt budskap – David besitter dem alla och delar generöst med sig!

  David lever som han lär vilket håller energi och fokus uppe hos samtliga deltagare kursen igenom. Varvar snyggt teori med många praktiska moment.

  Nu längtar jag ständigt till min nästa presentation… 🙂

  Fredrik Wallin on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hej David! Du kanske tycker det är kul att få återkoppling från dina adepter som gått din kurs i presentationsteknik.

  Dagen efter kursen åkte jag till Oslo och höll en presentation för mina kollegor på vårt Oslo-kontor. Gjorde i princip om varje bild i min presentation på tåget hem till Göteborg efter din kurs och en redan bra presentation blev grym!

  Igår blev jag inkastad på ett styrelsemöte och fick ca 20 minuter på mig att presentera ett område som jag jobbar mycket med. Nedan ser du vår koncernchefs återkoppling efter min presentation. Kul tycker jag, har helt klart får ett nytändning för mina presentationer efter din kurs. Laddade med flera bra kryddor till styrelsen som tex öppna frågor och story telling.

  Tack för två inspirerande dagar!

  Fredrik on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Fantastisk bra kurs och att vid 60 års ålder kunna lära sig något nytt var fantastiskt. Det som var särskilt bra med utbildningen var teorin bakom en lyckad presentation, dvs hur vi människor fungerar. Att träna in presentationsteknik är en sak men att göra det med vetskap om och utgångspunkt i teorin bakom är något helt annat. Denna metod skapar i alla fall för mig mer varaktig och flexibel kunskap.
  Lars Göran Johansson

  Lars Göran Johansson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hi David
  Thank you for a real nice and useful 2-days full with energy and interesting topics.
  It was a while since I have been to such an interesting course and I got quite motivated to become a better presenter as a powerful tool to vehicle my message to the target audience.

  antonella aulita on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Wow!

  Presentationsteknik Del1 – satan vilken leverans!

  David levererar den i särklass bästa kursen jag har gått med enorm kunskap inom ämnet och entusiasm.
  Varje moment bygger upp en spänning och intresse, inte en minut på 16 timmar är bortkastad tid – Allt vi gjorde och lärde oss kommer ha en väsentlig betydelse i framtiden, inte bara på hur jag framför presentationer utan även hur jag kommunicerar i vardagen.

  David gör oss medvetna på Vad vi gör när vi kommunicerar, Varför vi gör det och Hur vi ska bli bättre på det.
  Tack för de två mest lärorika dagarna sedan jag lärde mig att gå!

  Deni Aganovic on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • En föreläsning som jag starkt kan rekommendera, toppklass! Jag har anlitat många föreläsare i mitt arbetsliv men har aldrig fått 100% nöjdhet från deltagarna.Det fick jag efter föreläsningen med David. Tack!
  /Helena

  Helena Larsson on
  Modern Presentationsteknik

 • Tack för en jätte bra föreläsning!

  David Widlud on
  Modern Presentationsteknik

 • Tack David, vilken energi, övertygelse och inspiration, tycker du på ett mycket bra sätt varvade allvar och humor. Jag bokar många utbildningar, kurser och föreläsningar, har stora medarbetargrupper och många chefer som alla skall erbjudas både professionell och personlig utveckling. Ibland händer det att alla är nöjda, idag var en sån dag, har fått jättemycket respons och uppskattning för att jag anlitade just dig. På återseende/ Hälsning Gunilla

  Gunilla Davidsson on
  Modern Presentationsteknik

 • Hej och tusen tack för två superbra dagar!!! Jättekul och väldigt lärorikt och du är verkligen proffsig! Så mycket som jag lärt mig. Var på konferens igår som åhörare och jag studerade ledningsgruppen och deras framföranden på scenen. Många kissnödiga, och fikonlöv och en hel del ”rädda” typer på scenen. Haha

  Charlotte Sand on
  Modern Presentation Skills - Step 1

ready to change your life?

Let’s work together

C O N G R A T U L A T I O N S !