Next event will start in

2019-04-08 09:00:00

Current Server Time:

Days

Hours

Minutes

Seconds

see all events

No event found!

TESTIMONIALS

Kommentarer från kursdeltagare


 • En otrolig bra utbildning som erhöll en kvalité som var över förväntan. Igår höll jag i första interna utbildning med Davids upplägg, mottogs med glada diskussioner och skratt! Tack för en bra utbildning! Du är redan rekommenderad!

  Moon Carlbring on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Jag lärde mig otroligt mycket under den senaste MEET Boot Campen, kunskap som jag lyckades sätta i bruk under en inspirationsföreläsning på Stockholms Mässan för två veckor sedan. Efter lite över en timme så var cirka 40 stycken gymnasielärare alldeles till sig och föreläsningen ansågs utav många vara något utav det bästa under deras tvådagars vistelse på mässan.

  Det var både en väldigt häftig samt motiverande upplevelse. Tack igen.

  Simon Jäger on
  Workshop i presentationsteknik

 • Rekommenderar How to avoid… till alla jag känner som arbetar med visuella presentationer och håller möten av olika slag. Enkel, konkret, klargörande. Slår hål på myter, bidrar med saklig fakta och ger gott om tips på hur det kan göras.
  Köp den – du blir inte besviken!

  Helena Roth on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Kursen var precis vad jag behövde! Dels handlade det självklart om att bli bättre på att hålla presentationer, men jag fick även tips som jag kommer att använda mig av generellt för att förmedla ett trovärdigare och mer övertygande intryck. Det var när det kom till kroppsspråk, mimik, gester, ögonkontakt, röstanvändning etc som det blev riktigt intressant. Tack för att du hjälpte mig utvecklas.

  Sofia Albinsson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Once again I would like to thank you for all the help, encouragement and inspiration over these months. It has been the single best course I have been on, and that includes wine and beer tasting!

  James Mckie on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Jag vill tacka så jättemycket för mina två kursdagar som jag hade nöjet att få delta på i presentationsteknik, teknik, teknik, teknik J Det var otroligt inspirerande och väldigt lärorikt, jag kände mig helt speedad inombords när jag gick från Långholmen igår, det bara bubblade av lycka inom mig, härlig känsla. Var tvungen att sätta mig på ett kafé och ta en cappuccino för att samla mina tankar och alla intryck som jag hade tagit in.

  Du är en grym lärare och inspiratör J

  Ett stor tack för en fantastisk kurs.

  Sofia Svahn ADDQ on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • I augusti gick jag presentationsteknik steg 1. Idag höll jag en utbildning. En kursdeltagare kom fram till mig efteråt och sa:- Linda du var helt outstanding! Tack David för en fantastisk kurs!

  Linda Wickström on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Det var utan tvekan mycket välinvesterad tid och pengar (vilket min chef också håller med om efter att ha fått ta del av resultatet :)). Jag har faktiskt aldrig blivit så nöjd med en utbildningsinsats (och jag har höga krav). Höll en presentation förra veckan för vår ledningsgrupp. Presentationsmässigt var det den bästa jag gjort någonsin.

  Karin Damberg, SKB

  Karin Damberg on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Hej! Jag ska vägleda en grafiker att ta fram en PPT-mall till vårt företag, har du några tips på vad jag bör tänka på?

  Finns någon tumregel gällande storleken på texten?

  Tack för hjälpen!!

  Malin Hellqvist on
  Tips: PowerPoint

  • Hej Malin!

   1. Bygg 2 mallar. En som har profilerande information och som ska användas för presentationer inom sälj/marknadsföring. Bygg sen en mall som är så naken som möjligt och som ska användas till internpresentatiotioner och utbildningar.
   2. Nyckeln ligger i “Less is more”
   3. Undvik att ha signalfärger eller för starkt kontrasterande färger i mallen.
   4. Storleken på typsnittet kan man egentligen bara svara med “att det ska vara tydligt” för de situationer som ni använder PowerPoint till. Om man använder PowerPoint i kunddialoger eller på en stor scen påverkar direkt storleken på texten.
   5. Läs min bok “How To Avoid Death By PowerPoint” så kommer du att få ett ton med bra idéer och tips: http://davidjpphillip.wpengine.com/how-to-avoid-death-by-powerpoint/

   Lycka till och bra initiativ av dig!

   David Phillips on
   Tips: PowerPoint

 • Kanon, tack för tipsen!

  Malin on
  Tips: PowerPoint

 • Hej David,

  Jag vill ta mig tiden att tacka för utbildningen, en utbildning som har fått mig att se världen i nytt ljus.
  Numera så skiner mina möten starkare
  Numera så kan jag 60 decimaler av pi utantill
  Numera ser jag varje tågresa som en chans att öva in en presentation.
  Nu letar jag bara efter tillfället att få leverera den perfekta presentationen.
  Kommer tillfället komma idag? imorgon? Eller övermorgon? Det spelar ingen roll för jag är REDO!
  Redo för nya utmaningar, utmaningar som att memorera en kortlek.
  Därför ber jag dig att skicka över matrisen för att öva in korten i en kortlek.
  J

  /Niklas ”den upplyste”

  Niklas Lingtoft on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Helt klart den bästa investering du kan göra om du vill förbättra din möjlighet att nå och inspirera andra människor. Innan jag gick denna kursen var jag ganska övertygad om att jag var en god presentatör, dock blev det snart uppenbart att jag saknade många elementära delar i min teknik när jag presenterade. David öppnade en helt ny dimension för mig hur jag skall jobba med min teknik för att inspirera och trollbinda publiken. Davids sätt att lära ut är mycket intressant, trollbindande och inspirerande, han lyckades med sin pedagogik och teknik att programmera in kunskaper i minnet som ingen annan tidigare på så kort tid lyckats med. jag har innan fått en del coachning och träning i presentationsteknik men i jämförelse med denna kursen var de tidigare kurserna endast lekskolan. David är en sann mästare. Jag rekommenderar denna kurs starkt och hoppas innerligt att jag får möjlighet att gå steg 2.

  Magnus Helmvee on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Dessa dagar var troligen de bästa två kursdagarna jag upplevt. Davids kompetens, karisma och entusiasm är svårslagen, om inte t.o.m. oöverträffad!
  Det lyft som skedde i steg 1 trodde jag var omöjligt att matcha, men icke. Steg 2 lyfter dig, nej, förflyttar dig, till en helt ny nivå som presentatör. Att på två dagar kunna få så mycket information om hormoner, minnet, retorik, storytelling och påverkanstekniker är fantastiskt. När vi i slutet på dag 2 fick uppgiften att på 8 minuter skriva ett tal om valfritt ämne så tittade vi alla på varandra och tänkte – “elller hur”… Men vi gjorde det! Och vilka tal sen! Efter att ha varit hemma i snart två dygn så är jag fortfarande lite uppe i det blå.

  /m

  Marcus Olsson on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Om du anser dig själv vara en vass retoriker och above average presentatör – prepare to be blown away!

  Under två magiska dagar vänder David upp-och-ner, ut-och-in på allt du hittills trott dig vara och vara möjligt. Slöjan du hittills sett världen genom blir bokstavligen söndersliten. Du stapplar ut, fullkomligt dopamindopad och omtöcknad med ett märkligt klart sinne. Du är nyförlöst. Oövervinnerlig.

  Om Steg 1 gjorde dig till en grym presentatör kommer Steg 2 göra dig till en magnetisk människa. Enda nackdelen är att det är en one-way-street- du kommer aldrig, aldrig någonsin se din omgivning och människorna du möter med samma ögon igen.

  Tack David, du har gjort mig till en superhjälte!

  Agnieszka Eriksson on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Det här är en givande och rolig kurs. Kopplingen till hjärnforskning som följer genom hela upplägget är både förklarande och intressant. David lever som han lär!

  Marianne Oldenburg on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Stort tack David!

  Du har helt förändrat min syn på presentationer!

  Två underbara dagar är slut och det var faktiskt med en tår i ögat jag lämnade lokalen. Därav min snabba sorti.

  Tomas Asp on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack David!

  Det här är tveklöst den bästa utbildningen jag någonsin har gått på, av alla utbildningarna jag någonsin gått med (för att göra det helt klart). Kursen är helt ofattbart genomtänkt och grymt leverererad! Jag bockar och tackar för du är den sanna mästaren!

  Vi ses på Steg 2!

  Alexander Gruber on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Jag har under hela mitt liv varit rädd för att hålla presentationer, och det var med vånda som jag bokade mig på din utbildning. När du i början av utbildningen sa att min ångest skulle vara förbytt mot glädje och längtan att presentera så var jag helt säker på att du överdrev men när dag två väl var klar hade du så rätt. Jag kände mig mer levande än någonsin och längtar nu till min nästa presentation – helt otroligt, du är helt otrolig David! Jag vet inte hur jag ska tacka dig, du har förändrat allt jag är, hur jag tänker, kommunicerar.. Ja Altt. TACK!!!

  Monika Jonsson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Innan kursen hade jag god erfarenhet av att hålla presentationer.
  Denna kurs gav mig metoder och strukturer att göra det ännu bättre!

  Teori varvat med mycket praktik gjorde att jag kunde utveckla min teknik under själva kursen under överseende av david.
  Istället för att bara sitta igenom en “föreläsning”.

  Du kommer att utmans under de 2 dagarna och du kommer att gå därifrån med nya ögon för vad en presentation innebär.

  Alexander razola on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Bästa kursen jag gått!

  Jag gick till kursen med skräckblandad förtjusning (mest ångest), då presentation är något jag tyckt varit jobbigt på sista tiden. Under kursen utmanades jag hela tiden och jag fick gå utanför min trygghetszon. Jag lämnade kursen två dagar senare och kände mig upprymd av positiva känslor, mer självsäker och väldigt inspirerad. Nu kan jag inte vänta att få presentera och hålla i utbildningar.

  Tack David för din fantastiska energi och din förmåga att överföra kunskap!

  Viktoria on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Stort tack för två fantastiska dagar! Kursen var den bästa kurs jag någonsin gått och jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att gå steg 2 i framtiden.

  Vanessa Rådman on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Det beste kurset jeg har gått – period.

  Davids kombinasjon av uuttømmelig kunnskap om temaet, meget gode pedagogiske evner og fantastiske evne til å presentere gjorde dette kurset til noe helt spesielt.

  Jeg vil varmt anbefale det til enhver som ønsker å bli mye bedre til å presentere og kommunisere generelt.

  Takk, David!

  Paul-Christian Garpe on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Boken var bra, men föreläsningen som behandlade ämnet förträfflig. Min verktygslåda för att skapa presentationer har blivit större, och verktygen i den bättre. Tack David!

  Mikael Olsson on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Tack David!
  Två underbara och lärorika dagar. Jag kommer att ha stor användning för det jag lärde mig, även i vardagen. Rekommenderar väldigt värmt till alla jag känner.

  Sanaz on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • David och kursen har verkligen varit grym. Jag tycker jag har växt både som
  presentatör och person och kommer att ha massor av nytta av det jag lärt
  mig både i mitt arbete och privat.

  Jens on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Tack David för detta inlägg! Exakt min åsikt. Ser man i marknadsföringen någonsin presentationsteknik eller förhandlingsteknik för män!?

  Ann Bertling on
  Myt: Måste jag som kvinna gå "Presentationsteknik för kvinnor?"

 • Tack David för en fantastisk kurs, du fick oss alla att lyfta oss en till flera nivåer i sättet att göra presentationer men även att växa som människor. Känner mig inspirerad och har flera verktyg med mig som jag kommer använda mig av. 1000 tack

  Lena Larsson Fosstveit on
  Modern Presentationsteknik Steg 1
  5, 6 maj 2014 i Stockholm

 • Jag känner mig extremt sugen på att ut och prata för att testa det vi lärt oss under dessa två dagar. En lyckokänsla sprider sig inom mig. Jag valde rätt kurs!

  Linda Avatare on
  Modern Presentationsteknik Steg 1
  5, 6 maj 2014 i Stockholm

 • Fantastiskt inspirerande kurs! Men inte bara inspirerande utan man lämnade kursen fullmatad med kunskap som man kan applicera direkt!

  Åsa Bredin on
  Modern Presentationsteknik Steg 1
  5, 6 maj 2014 i Stockholm

 • En sjukt otroligt givande kurs som fått mig att växa oerhört mycket som person och presentatör. En hel flora av tips/tricks och psykologiska aspekter som gör oss till så mycket bättre personer framför en bredare publik. Klart den absolut i särklass bästa utbildingen jag varit på. Skulle rekommendera alla att gå denna utbildning, verkligen tummen upp!

  Daniel on
  Modern Presentationsteknik Steg 1
  5, 6 maj 2014 i Stockholm

 • När jag tog med ett bra citat fick jag F i svenska. Läraren sa att min avslutning var dåligt

  Peter on
  Top 3 sätten att avsluta en presentation

  • Vilken pajas till lärare du hade.

   Simon on
   Top 3 sätten att avsluta en presentation

 • Hade nytta av kursen på en gång. Bra upplägg och väl prioriterat fokus. Eller “väl spenderade omkostnader” som chefen uttryckte det.

  Joachim Carlen on
  Workshop Step 1

 • Mycket bra workshop som jag har haft stor nytta av! Det är fascinerande att se hur jag lyckas fånga åhörarnas intresse när jag använder mig av varför och pathos som är några av ämnena som kursen berör.

  Sofia Wallius on
  Workshop Step 1

 • Det jag gillar är att Presentationsteknik har ett modell som är så enkel att implementera och så kraftfull när jag följer den att hela kvaliteten på mina presentationer går inte bara ett snäpp upp utan flera. Jag känner mig mycket mera trygg och säker innan jag håller min presentation nu och mer stolt efter. Nu är det bara mer träning som gäller för att ta nästa kliv 🙂

  Ingela Janlert on
  Workshop Step 1

 • Sitter och förbereder föreläsningen till lunchen vi ska hålla till veckan, och använder mig av dina mallar för att komma framåt.

  De är helt ovärdeliga. Rent praktiskt innebär de att jag kommer att kunna spendera lördagskvällen med mina barn istället för att bråka med upplägget på presentationen.

  Så ett innerligt TACK, å hela familjens vägnar. 🙂

  Mikael Jacobsson on
  Workshop Step 1

 • Grymt bra utbildning, David levandegör sin erfarenhet och kunskap som få gör under två dagar av intensivt och kul lärande! Kan varmt rekomendera alla som vill få en energiboost och ett utvecklingssprång i sin kommunikation denna utbildning.

  Stefan Almér on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hej Andreas,
  Tack för igår!. Det var en av de bästa kurser jag har varit på. Du var Världsklass.
  Susanne

  Susanne on
  Workshop Step 1

 • Tack Andreas för en bra workshop! Den var verkligen praktiskt inriktad. Bra struktur och process med väldigt pragmatisk stil. Dessutom att du konsekvent lever som du lär!

  Jag har hållit många presentationer i mitt yrkesliv (45 år) och lärde mig flera saker;-) Enda förbättringsförslaget är rubriken “Death by PowerPoint”. Varför inte “Likes via PowerPoint?”

  Rolf Kenmo on
  Workshop Step 1

 • David utlovade i inledningen av dag 1; att var och en omgående skulle vilja ut och prestera fantastiska presentationer efter denna kurs. Gosse, att han hade rätt!! 🙂

  Klart den bästa kurs jag deltagit på, och det har blivit en och annan… 😉
  David lever som han lär till 120 % och man inspireras till tusen av varje träningspass.

  Två mycket lärorika dagar, med massor av skratt, allvar, nervositet, tips och verktyg för att lyfta sina presentationer till en helt ny nivå! 🙂

  Kan varmt rekommendera alla som vill spetsa till sina föreläsningar och förbättra sig som presentatör, eller som bara vill växa som människa.

  Själv går jag nu och slipar på min första presentation efter kursen. Riktigt taggad att få med en lockande inledning, spännande och uppseendeväckande kryddor och en rykande final!! 🙂

  Tack David för en lysande utbildning!! Klart lärorik och inspirerande! 🙂

  Marcus on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Steg 1 kändes som en jättebra kurs för mig! Jag har jobbat med att hålla utbildningar under flera år, och gått flera andra utbildningar i ämnet. Ingen har varit i närheten av så här bra. Tog med mig massor av bra tips, som jag använder hela tiden.
  Var helt lyrisk i flera dagar när jag kom tillbaka till jobbet efter kursen, fylld av ny energi och inspiration. Tack David! 🙂

  Christine Alsing on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vill bara återigen tacka David och Presentationsteknik för en fantastisk och mycket givande kurs!! 🙂

  I torsdags hade jag premiär för en, med Presentationstekniks manér, upphottad presentation på 15 minuter. Körde den för fyra olika grupper och den hade sån himla go effekt på åhörarna!! 🙂

  Finns förstås en hel del att slipa på, men inledde enligt 7-stegsplanen och avrundade med en lånad korsförhörs/ordsidé, som gav susningar bland åhörarna, när de fyra svaren gav ett TACK på lodrät linje! Så himla gött! 🙂 😀

  Brukar oftast få ett positivt utlåtande från mina presentationer, men inget har gått upp mot torsdagens gensvar!

  Återigen tack! Och hoppas det får bli en steg 2:a till våren! 🙂

  Marcus on
  Modern Presentation Skills - Step 1

  • Detta är en kurs för alla som vill bli bättre på att hålla presentationer är intresserade av ämnet presentationsteknik. Kunskaperna har man nytta av i alla sammanhang då man vill kommunicera med andra (införsäljning, förändringar mm). Personligen anser jag att upplevelsebaserade utbildningar och Presentationsteknik steg 1 är inget undantag. David är en engagerad föreläsare och väldigt passionerad inom sitt område, vilket motiverar alla att bli bättre. Konkreta tips och feedback sker löpande under kursen.

   David, tack för en inspirerande kurs som ger praktisk nytta direkt. Sen tycker jag att du kan fortsätta med ditt Twitter-flöde så att du kan dela dina tips även där.

   Daniel Parmenvik on
   Modern Presentation Skills - Step 1

 • Ett helt enastående upplägg David, du är verkligen mycket bra på att presentera (så klart) och kursen utvecklade mig mer än bara som presentatör. En eloge till dig också för din unika förmåga att ge feedback (både positiv och negativ), det gjorde att alla växte så mycket som de gjorde!

  Hans Einar on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vilken makalöst proffsig utbildning! Jag har gått två tidigare utbildningar i presentationsteknik och retorik och det går verkligen inte ens att jämföra kvaliteten. Din kurs och det du gör är på en helt annan division än vad jag tidigare upplevt.

  Min utveckling, som jag kände och såg på kameran var helt enorm och min självkänslan en helt annan än när jag startade. Jag kan inte tacka dig nog och vi ses garanterat på din steg2!

  David Ross on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Proffsigt levererat! Högt tempo = Perfekt och roligt. Du var så: Närvarande, respekterande,peppande, coachande, utvecklande, inspirerande och omtänksam. Den här kursen ska alla jag känner gå!

  Helena Asp on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Jag känner att jag har fått en grund att bygga vidare på, och också de verktyg som krävs för det! Du förmedlar ett lugn och en auktoritet som är i absolut världsklass och jag är själv oförmögen att se hur du skulle på något sätt kunna förbättra det du gör. Det är 10/10.

  TACK!

  Susanne Ahlberg on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vilken närvaro du har David! Jag har aldrig varit på en kurs i hela mitt liv då jag utvecklats så mycket (oavsett ämne) och jag har heller aldrig längtat så mycket efter fortsättningen på samma sätt och man hela tiden är allert och vaken på detta sätt – du har gett presentationsteknik ett helt nytt perspektiv. Jag är så imponerad!

  Marie Norman on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Nu, känner jag att jag kan så mycket mer och verkligen kan äga en scen. David är otroligt kunnig, jobbar med forskning och vetenskap rakt igenom och har ett otroligt engagemang. Det är häftigt att du mördat in så på ett område och levererar det på ett så komplett sätt. Märks att du brinner!

  Andreas Thorell on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Kursen var vansinnigt bra rakt igen. Du fångade mig från första sekund och hade min fulla uppmärksamhet hela vägen i två dagar David, så extremt inspirerande – precis allt. Bra miljö , bra service på din kursgård, lagom fördelning teori/praktik – nu vill jag bara lära mig ännu mer och hålla presentationer hela tiden! Haha tack!!!

  Daniel Lindström on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack David för en så otroligt engagerade utbildning som var så medryckande. Alla i gruppen gav verkligen 100% hela tiden tack vare ditt genomarbetade upplägg. Kursen får 10 av 10 möjliga!

  Kjell Svensson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • En fantastisk kurs! Första gången som jag suttit på en heldagsföreläsning och varit koncentrerad varje sekund. Dessutom två dagar i rad. Väldigt pedagogiskt upplägg där teori varvas med praktik. Alla deltagarna tog stora steg i sin utveckling under dessa två dagar. Jag skulle uppmana alla att gå denna kurs!

  Mattias Larsson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

ready to change your life?

Let’s work together