Social Media

TESTIMONIALS

Kommentarer från kursdeltagare


 • Jag trodde jag var en bra presentatör förut. Grundkursen var mycket bra men endast grundläggande. Black belt kursen hjälper mig att utvecklas i framtiden och kommer göra mig bättre.

  Av respekt till mina framtida åhörare kommer jag fortsätta lära mig av de tips och den träning jag fått av dig, David.

  Jag har även fått se hur flera av mina kollegor, som även innan var bra presentatörer, tog stora kliv framåt och har aldrig varit mer intressanta och övertygande.

  En sann mästare kan påverka sina elever att bli nya mästare.

  Stort tack David för en bra utbildning!

  Kristoffer Nåhem on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • En medelmåttig presentatör gör inte bort sig utan kan vara bekväm med ämnet och sig sjäv och göra en bra insats.

  En bra presentatör inger känslor som påverkar och leder till handling.

  En god presentatör är en tillgång som ger tillväxt och resultat som överträffar även högt ställda förväntingar!

  Kristoffer Nåhem on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Hej,

  Tusen tack för en superkurs. Jag lärde mig så mycket på bara två dagar. Jag ser fram emot att presentera nästa gång. Mina nerver är helt borta. Allt jag lärde mig om kroppspråk osv kommer att vara nyttigt för mig inte bara på jobbet men även privat!

  Melanie Baier on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Mycket bra föreläsning och väldigt inspirerande och utbildande. Nu blir det till att ta tag i olika delar som man behöver arbeta på.

  //Mattias

  Mattias on
  Modern Presentationsteknik

 • Motiverande, entuiasmerande, energigivande – på en usel onsdagskväll. Ja, jag skulle säga att David startade i uppförsbacke hos mig. Men det gick inte ens 4minuter innan han hade min fulla uppmärksamhet! Jag tittade till på klockan när David informerat om paus, helt chockad över hur tiden försvunnit och att mitt fullständiga intresse varit på presentationen/föreläsningen.
  Underbara anekdoter, fascinerande referenser; allt från grekerna till de “rörande Oöverens”:a forskarna.
  Som erfaren presentatör var det en fantastisk “back to basic” och påminnelser om stort o smått. Kollegor utan erfarenhet anser också att det vart en guldkväll vilken vi pratar om varenda tillfälle vi får. Facinerande kvalité på denna utbildning, alla fick med sig massor att tänka på. TACK David!

  Ullrika Sellman on
  Modern Presentationsteknik

 • David är extremt duktig och inspirerande. Med enkla medel förmedlar han sin kunskap, och sätter igång tankar hur man kan förbättra sig själv. Efter hans föredrag har jag bättre kontakt och får fram mitt budskap till publiken på ett mycket bättre sätt! Tack David!

  Björn Karlsson on
  Modern Presentationsteknik

 • Det var länge sedan jag kände en sådan här ”Yes” känsla efter ett föredrag som ditt i onsdags! Jag gillar verkligen att hålla presentationer och nu längtar jag ännu mer till nästa tillfälle för att få möjlighet att försöka omsätta i praktiken det du lärde mig. Tack!

  Petra Claeson on
  Modern Presentationsteknik

 • Davids föreläsning är en av de mest intressanta föreläsningarna jag varit på (det påstås ju att det tar 1000 år till för hjärnan att förstå hjärnan men frågan är om inte det räcker med en 3 timmars föreläsning av David.P

  Kent Abrahamsson on
  Modern Presentationsteknik

 • Tack David för en extremt lärorik och rolig kurs! Jag är fascinerad över hur snabb utveckling man kan åstadkomma med rätt verktyg och vägledning. Din kurs är uppbyggd på ett mycket bra och givande sätt som varierar intressant teori med praktik. Jag kommer ha stor nytta av det jag lärt mig under kursen och är hemskt sugen på att lära mig mer 🙂 Din kurs var absolut en av de bästa kurserna jag varit på!

  Sammi H on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack David för en mycket givande kurs. Jag har inte träffat på många personer med mycket bra pedagogisk förmåga men du är definitivt en av dom. Och precis som Sammi tyckte jag att jag lärt mig mycket. Kursen har en väldigt bra struktur och upplägg. Jag kan verkligen rekommendera den till andra. Tack också till er kursdeltagare det var väldigt roligt att lära känna er.

  Marie T on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Kursen var den bästa jag någonsin varit på. David är väldigt bra på att lära ut, och under två dagar lärde jag mig verkligen otroligt mycket! Det som känns extra bra nu är att man har en struktur att följa, och falla tillbaka på.

  TACK!

  Jonathan Ljungqvist on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Det var intressant att träna bort alla “tics” som jag lagt mig till med samt att ta del av alla praktiska och förvånande enkla tips för att hålla lyssnaren intresserad under hela föredraget. Efter kursen är det lätt att på ett positivt sätt sticka ut som talare.

  Joakim on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Efter 60 levnadsår har jag äntligen gått en utbildning som jag direkt kunde ha användning av
  Kanon!

  Ulf Pettersson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Otroligt matnyttig kurs med en pedagogik och tydlighet av sällan, eller aldrig skådad nivå. Praktiskt användbart och intressant! Tack!

  Hans Nyblom on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Ni vet, det finns bra kurser och sen finns det riktigt bra kurser! Och sen finns det Davids kurser. Jag har aldrig gått på så givande utbildningar som dina David, och såg du, jag fick till en epifor i första meningen 🙂 Stort tack igen!

  Björn Danielsson on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • En mycket bra utbildning med konkret mål och innehåll. Jag kommer ha stor nytta av det jag lärt mig i kursen. Enda nackdelen med utbildningen är att jag nu mer ser på många andras presentationer och framföranden med andra ögon (det är skrämmande många som skulle behöva en kurs som denna).

  Pontus Slättman on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Det som utmärker kursen och David Philips från många andra kurser och presentatörer av liknande slag är att han förklarar hur man påverkar och varför åhörarna påverkas.

  Allt bygger på en vetenskaplig grund, och samtidigt får man redskap för att vara en entertainer.

  Fantastisk kurs.

  Jakob Börjeson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Briljant Bra Bäst
  Lysande David, En av dom bättre utbidlningar på länge David.
  David jag tror inte det kan bli bättre än så här, det var fantastiskt!

  Johan P. Lysholm on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • När man har hållit på med presentationer ett gott tag och vill försöka bli ännu bättre kommer man efter ett tag till en punkt där man inte riktigt kan lyfta sig själv längre. Återkoppling från kollegor har också mist sin charm för man har redan hört samma feedback flera gånger. Trots allt är inte kollegorna heller proffs på presentation. De kan mest kommentera innehållet. Antagligen är du en bättre presentatör än många av dem.

  Då… behöver man en coach – ett fullblodsproffs. Ett sådant är så klart David Phillips. Plötsligt inser man att man som talare faktiskt ganska mycket suger och att man har jättemycket mer att lära sig. Man kan lätt med Davids hjälp och ledning lyfta sig själv flera-flera nivåer och nå höjder man inte trodde man hade i sig, som man inte ens trodde fanns!

  Jag har David att tacka för så mycket och presentationer har blivit ännu mer roligt – vilket jag inte heller trodde var sant – tack vara hans hjälp!

  Menar du alvar med att vilja kunna verkligen påverka din publik precis i den riktning du vill? I så fall rekommenderar jag mannen som vet precis vilka knappar man ska trycka på för att åstadkomma detta, både dina och hur du sen ska göra det på din publik; David Phillips is the Man!

  Magnus Mårtensson on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Fantastisk kurs! Uppskattar särskillt hur du förklara varför saker fungerar. Man lär sig inte bara ett bra mönster utan man får lära sig förstå helheten. Fantastiskt!

  Anders Bratland on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Ni vet hur det är när man varit med om något riktigt, riktigt bra? Så bra att man inte kan sluta berätta för familj och vänner vad man varit med om och fått lära sig. Så bra att man faktiskt vill gå igenom sina anteckningar igen. Så bra att man känner sig peppad för en lång tid framåt.
  På den nivån är David Philips kurs. Man blir utmanad. Utmanad som talare. Utmanad att lita på sig själv.
  Det blir ROLIGT att presentera.
  Jag kan varmt rekommendera David. Jag lovar att man inte blir besviken. Jag lovar att du kommer att ha kul.

  PS. Sen måste jag säga att på ett plan vill jag inte att någon mer ska gå den här kursen för tänk om jag möter någon er med svart bälte i presentationsteknik i jobbet? Man är ju chanslös. 🙂

  Anna Bergermark on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Om någon berättat för mig om David och hans kurser så hade jag inte trott på dem!
  Hur kan någon vara proffs på allt ifrån hur man bäst bygger sina PowerPoint till hur din hjärna fungerar?! Och dessutom förmedla detta på ett sätt som är underhållande, bestående och fantastiskt andvändbart!

  David är inget annat än ett fullblodsproffs! Men du behöver inte tro mina ord, du har chansen att själv göra dig en stor tjänst, boka en kurs!

  Magnus Björk on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Jag heter Ingrid, jag gick jag en utbildning i presentationsteknik för dig ute på någon gång under maj månad, jag och mina arbetskamrater kom från XXX. Nu har jag blivit tillfrågad av ett studieförbund att hålla studiecirklar för föräldrar till barn inom särskolan, efter att ha funderat har jag tackat ja. Det innebar att jag skulle presentera mig och prata lite om hur jag tänkte lägga upp cirkeln.

  Så i torsdags stod jag inför 50-60 personer och pratade och jag gick inte därifrån mitt i det jag pratade. När jag stod där började det du lärt mig leva och det var en magisk känsla!! Kände att jag ville tacka dig igen!

  Ingrid Alfridsson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Återigen vill jag skicka ett litet tack för den utbildning du hade med mig i presentationsteknik. Igår hade jag två presentationer på vår stora säljkonferens och fy f-n vilken nytta man har av alla tips. Mina ppt kanske inte är de mest estetiska men presentationerna innehåller nu anslag, krydda och ett bra kroppsspråk vilket gör att folk blir övertygade, får förtroende och faktiskt lyssnar uppmärksamt under nästan hela tiden. Ingen annan i den här koncernen har en aning om dessa praktiska tips så i jämförelse med alla andras ppt så framstår man som sjukt grym J …. Alltid kul att bygga på sitt ego!

  Claes Strömberg on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vill tacka för en mycket givande kurs i presentationsteknik. Jag kommer att ha stor användning för det jag lärde mig, även i vardagen. Absolut en av de mest kompetenta och intressanta kurser jag gått.

  Eva Mårlind on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hej,

  Tusen tack för en superkurs. Jag lärde mig så mycket på bara två dagar. Jag ser fram emot att presentera nästa gång. Mina nerver är helt borta. Allt jag lärde mig om kroppspråk osv kommer att vara nyttigt för mig inte bara på jobbet men även privat!

  Melanie Baier on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Det var intressant att träna bort alla “tics” som jag lagt mig till med samt att ta del av alla praktiska och förvånande enkla tips för att hålla lyssnaren intresserad under hela föredraget. Efter kursen är det lätt att på ett positivt sätt sticka ut som talare.

  Joakim on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Efter 60 levnadsår har jag äntligen gått en utbildning som jag direkt kunde ha användning av – Kanon!

  Ulf Pettersson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Otroligt matnyttig kurs med en pedagogik och tydlighet av sällan, eller aldrig skådad nivå. Praktiskt användbart och intressant! Tack!

  Hans Nyblom on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • En mycket bra utbildning med konkret mål och innehåll. Jag kommer ha stor nytta av det jag lärt mig i kursen. Enda nackdelen med utbildningen är att jag nu mer ser på många andras presentationer och framföranden med andra ögon (det är skrämmande många som skulle behöva en kurs som denna).

  Pontus Slättman on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Briljant Bra Bäst
  Lysande David, En av dom bättre utbidlningar på länge David.
  David jag tror inte det kan bli bättre än så här, det var fantastiskt!

  Johan P Lysholm on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Efter att arbetat med utbildning sedan tidigt nittiotal, så kan jag lätt säga att denna bör finnas i allas föreläsares bokhyllor (för användning). Det kompakta upplägget gör den lättläst och att den fungerar väl som ett uppslagsverk. Jag skulle vilja påstå att många (och då menar jag många) läromedelsskribenter skulle behöva denna kunskap.

  Peter Österman on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Jag fick inte behålla boken länge när jag fått den. Många kollegor var nyfikna på den och ville låna. Tur att innehållet är så konkret och lätt att ta till sig snabbt. Nu har jag tagit till mig godbitarna och lånar gärna ut den till andra så jag ska slippa sitta igenom fler hemska föredrag! Jag kan varmt rekommendera den!

  Christian Bergman on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Boken har jag haft nytta av, många bra saker att tänka på som jag har märkt fungerar då jag har frågat folk som lyssnat.
  Brukar använda den lite elakt mot mina kollegor som ska ha en presentation genom att sticka till dom boken då dom sitter och knåpar på sin presentation, dom brukar svära och sen börja om 🙂

  En bra bok som är lättanvänd och känns lättåtkomligt.

  Mikael Arvidsson on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Jag tycker den är helt underbar. Jag arbetar själv som utbildare i
  bland annat Office-paketet och sen jag hittade din bok så rekommenderar
  jag den till alla mina deltagare.

  Dina tankar i boken är precis det jag försökt att förmedla själv i
  snart 20 år, när det gäller PowerPoint och i din bok fann jag att jag
  inte behöver uppfinna hjulet själv.

  Jag hoppas att du inte har någonting emot att jag visar din bok som
  referensmaterial om HUR man bör bygga PowerPoint och alla deltagare får
  information om var de kan få tag i den.

  Hade jag varit den som varit “inköpare” av material till kurserna så
  hade jag köpt ett exemplar till varje deltagare. Det är precis som du
  skriver, den enda bok som behövs i ämnet. Jag bearbetar dock alltid den
  som är inköpsansvarig, att din bok är den bok som deltagarna borde ha
  och så visar jag mitt exemplar (som snart är sönderläst).

  Hoppas det ger dig en bild över hur mycket jag tycker om din bok. Känn
  dig fri att använda min recension fritt efter tycke och smak.

  Jörgen Hansson on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Att säga att jag gillade den vore alldeles för ospecifikt. Men tyvärr hann jag inte ha den så länge och hann endast snabbt läsa igenom den innan min chef norpade den. Inte mig emot, dock, eftersom jag tror han hade större behov av den… Jag arbetar inom en bransch där PowerPoint-döden är vida utbredd men faktiskt långsamt verkar tillfriskna.
  Din föreläsning i kombination med boken är en injektion av inspiration och insikt som borde delas av fler för att minimera risken för “Death by Powerpoint”.

  Malin Tillmar on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Bra med många tips, som jag använt ! Lagom lång tycker jag den va…

  Bra med konkreta exempel, nu väntar jag på nästa bok, det kommer väl en till uppföljare?

  Har du skrivit något om retorik och och att övertyga? En sån bok skulle jag vilja köpa?

  Martin Öster on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Rekommenderas verkligen. Lättläst och informativ, ger alla som håller föredrag med PowerPoint en “aha”-upplevelse. Tänkvärd och slagkraftig.

  Stefan eriksson on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Tack för många goda, och inte minst kloka, tips. Själv är jag inte alls bra på PPT, men vill lära mig mer. Ska nu hjälpa några nyanlända elever att försöka göra såna presentationer.

  Jag tittar och lyssnar på många föreläsare på Kunskapskanalen och förskräcks av hur de genomgående är under all kritik. Och som om det inte var nog, tittar, läser och pekar föreläsaren på väggen. Jag blir snart galen. HUR kan de få tillträde till något som heter Kunskapskanalen. Att de inte skäms.

  En fantastisk föreläsare från Kanada föreläste i så där fyra timmar. “Varför lyssnar inte Kalle?” Otroligt intressant och han visste vad han talade om – han behövde inte läsa innantill.

  Glad blir jag att du som jag föredrar Calibri. Visst är det ett utmärkt typsnitt. Tidigare använde jag mest Verdana, men Arial – nej tack och New Times Roman, som alla andra tycks älska, skyr jag som pesten. De kanske inte vet hur de byter till ett bättre? Typsnittet är svårläst. Klackarna flyter ihop.

  Det blev många ord, men stort tack igen.

  MoBerg on
  Tips: Struktur

 • Bäst med boken är bilderna som mycket snabbt ger vägledning och tips. Detta tillsammans med den klara och logiska kapitel indelningen gör den väldigt användbar.

  Den finns alltid med i min datorväska!

  Hans Lindblom on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • En rolig, lärande och informativ bok om hur man använder och INTE ska använda PP.

  Den ger goda idéer samt inbjuder till att experimentera själv med pp-presentationer för at se skillnader på duken innan man åker ut till kund etc.

  Jag kan starkt rekommendera boken som utvecklar dig som presentatör och ger ett proffsigt intryck av dig som presentatör.

  Stort tack David även för en otroligt rolig och lärande 2-dagarsutbildning i Göteborg! J

  Lars Löfberg on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Riktigt bra utbildning! Den bästa kurs jag gått. Jag lärde mig massor och blev definitivt en bättre presentatör direkt. Kan varmt rekommenderas!

  Tobias on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • The book is great – simple and easy to understand, though it targets topics in an area where many often fail or deliver poor performance. I find it very inspirational and it works great as a go-a-long-toolbox which is very powerfull.

  Anders Kongaa Kristensen on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Det är en fantastiskt bra bok! Lätt att läsa, lätt att ta till sig innehållet och full med massor av bra tips som man kan använda direkt. Det känns ungefär som att sitta på en riktigt bra föreläsning.

  Jag jobbar med relativt mycket presentationer och den här boken är guld värd för mig. Det är inte lätt att hålla uppe intresset när man pratar om försäkringsregler så alla hjälpmedel behövs!

  Jenny Ramsell on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • En fantastisk bok! Det enda “irriterande” med att läsa din bok är att man blir så medveten om hur dålig en presentation kan vara. En stor del av min koncentration på föreläsningar som jag går på blir hur mycket bättre den kunde varit om föreläsaren hade läst din bok… 🙂

  Fredrik Hed on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

 • Med retoriken ringande i mina öron vandrade jag med högt huvud ut i vårkvällen.
  Davids trollspö har precis svävat över vår grupp av inledningsvis, hyggliga presentatörer. Presentatörer som nu förvandlas till ett gäng ”kampsports presentatörer” med svart bälte.
  Med mina nyvunna kunskaper i bagaget, skyndade jag mig hem och ändrade omgående mina två presentationer, inför stundande kundmöten.
  Att presentera är att påverka. Att påverka är att vägleda. Att vägleda är att styra åhöraren i den riktning som du själv önskar. Det känner jag att jag kan göra där jag står med mitt ”svarta bälte” runt midjan och njuter av att våren är här.

  Göran Sanderoth on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Man har under många år presenterat trott att man fattade vad man gjorde! Efter att ha genomfört steg 1 och “Black Belt” träningen har det gått upp hur lite man har förstått av hur våra hjärnor processar och tar emot information. Hur man måste presentera för att mottagaren skall komma ihåg eller inte komma ihåg det man framför. Detta har lyft presenterandet till helt nya nivåer. Det är riktigt häftigt att ha fått denna insikt och att kunna göra det : )

  Tack David för att du skaffat denna kunskap och vill förmedla den til oss!

  Lars Gustafsson on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Jag genomförde, tillsammans med en handfull kollegor, del 2 av utbildningen för några veckor sedan och kan inte annat än varmt rekommendera den.

  Innan jag gick del 1 hade jag faktiskt aldrig kört en riktig presentation och direkt efter så genomförde jag min första på en unconference hos Spotify inför ca 20 personer och det gick strålande.

  Del 2 var perfekt upplagd och jag kände att jag verkligen fick de verktyg jag behövde för att bli ännu bättre. Ser fram emot att övertyga chefen att låta mig/oss gå del 3 också. Och det lär inte bli några problem nu när vi gått del 2 och lärt oss påverka folk. 🙂

  Ludvig Lindblom on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Tack vare en pragmatisk ansats (övningar hela tiden) kunde vi mycket enklare och snabbare ta in och tillämpa teori/teknik kring hur man genomför olika typer av presentationer
  Mycket lärorikt, Tack David!

  Aydin Eslami on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Jag arbetar själv med utbildning både i PowerPoint och i presentationsteknik och har hämtat många smarta tips och energi från dina inspirationsinjektioner och från din bok.
  I min undervisning i PowerPoint har din bok hjälpt mig att illustera bättre exempel för mina deltagare och tydliggjort budskapen.
  Horisontella tidslinjer, få objekt. Placering av bilder mm

  Tac för all inspiration!

  Maria Lack Holmbeck on
  How To Avoid Death
  By PowerPoint

ready to change your life?

Let’s work together