BOKA DAVID SOM TALARE

OM DAVID JP PHILLIPS

David är en av Sveriges största internationella talare och jobbar mer runtom i Europa och USA än i Sverige. Bara en svensk har fler visningar på sina TEDx-talks än David och det är Hans Rosling och som David uttrycker det själv ”Jag vill gärna att det förblir så för ingen är större än Hans”. I över 20 år har David analyserat och skapat nytänkande innehåll inom kommunikation, presentationer, självledarskap och ledarskap – något som har attraherat kunder världen över, däribland Google, Oracle, DELL, HP, Microsoft, Salesforce för att nämna några. Han är just nu mest känd i Sverige för sin senaste bok om det mjuka ledarskapet / självledarskapet ”Sex substanser som förändrar ditt liv”. Om du söker en föreläsare av internationell klass som kan skapa en garanterat långvarig effekt istället för en enkel inspirationsföreläsning så har du kommit helt rätt. Enklast är att boka ett möte med en person från David’s team som tillsammans med dig kan sätta ett perfekt upplägg för er.

DAVID’S FÖRELÄSNINGAR

Angels & Devil’s Cocktail (Baserad på boken SEX SUBSTANSER SOM FÖRÄNDRAR DITT LIV)

En föreläsning om modernt självledarskap eller ledarskap och hur våra biologi och neurologi påverkar den vi är och de beslut vi tar. Föreläsning är en upplevelse och skapar oerhört stor effekt både där och då och efter konferensen.

The Magical Science of Storytelling

Baserad på David’s kioskvältande TEDx-talk med över fyra miljoner visningar. I dag är David huvudleverantör åt Google, Microsoft, HP och DELL och kör föreläsningen världen över. Den kan anpassas mot ledarskap, sälj eller marknadsföring och är en ”jaw-dropper”.

Briljant kommunikation / Briljanta presentationer

Baserad på David’s oerhört populära TEDx-talk med över en miljon visningar. Här kommer deltagarna att skratta hejdlöst i enormt igenkänning. Effekten är omedelbart och märkbar i hur människor väljer att nyttja sitt kroppsspråk och sin röst i framtida kommunikation och presentationer. Föreläsningen kan anpassas för att fokusera på Digitala presentationer.

How to Avoid Death By PowerPoint

Baserad på David’s första TEDx-talk med över fyra miljoner visningar. Föreläsningen används utöver flera Fortune 500 företag av universitet som Yale, Oxford, Stanford och Cambridge. Igenkänningen är enorm och skratten avlöser varandra. Men viktigast av allt är att den ger effekt. Ingen bygger en dålig PowerPoint igen.

VAD ANDRA HAR SAGT

"Riveting - Everyone is talking about it. I could not stop watching!"
Eddie Hill
Google
Director, IS Video & SDM
"Inspiring, intellectual, emotional...a masterclass in storytelling."
Trey Flynn
Microsoft
Director Wordwide Account Leader
"Simply amazing"
Michael Zink
Salesforce
Vice President
"This is, by far, the most valuable online course I've ever (been) signed up for and I've done MANY of them on Coursera, EdX, etc"
Stefan Schmager
Google
Video & Brand Measurement Lead
"Wow! What an incredible last session you hosted yesterday. Our team was extremely moved by the Your Story segment and I so appreciate your flexibility to incorporate that topic during a time when our team needed it most."
Molly Campbell
Google
Account Executive
"Your session is making the two day storytelling course that I'm on at the moment look extremely pedestrian and a poor time investment. Keep doing what you're doing, it's excellent."
Richard Young
Oracle
Principal Sales Engineer

ÖPPNA FÖRELÄSNINGAR I SVERIGE

Sex substanser som förändrar ditt liv – Föreläsning med David JP Philips

Lorensbergsteatern, Göteborg – 12. mars 2024 – Kl. 19:00 – 21:00

Följ med David JR Philips på en oförglömlig kväll baserad på hans bästsäljande bok “Sex substanser som förändrar ditt liv”. En rolig, galet insiktsfull föreläsningen som ur ett vetenskapligt perspektiv ger dig ett nytt spännande perspektiv på hur du med oerhört praktiska och enkla verktyg kan skapa ett lyckligare och mer framgångsrikt liv.

Sex substanser som förändrar ditt liv – Föreläsning med David JP Philips

Lorensbergsteatern, Göteborg – 21. mars 2024 – Kl. 19:00 – 21:00

Följ med David JR Philips på en oförglömlig kväll baserad på hans bästsäljande bok “Sex substanser som förändrar ditt liv”. En rolig, galet insiktsfull föreläsningen som ur ett vetenskapligt perspektiv ger dig ett nytt spännande perspektiv på hur du med oerhört praktiska och enkla verktyg kan skapa ett lyckligare och mer framgångsrikt liv.

David’s bok som berör ämnet ”självledarskap, det mjuka ledarskapet, må bra på jobbet, maxa livet” har återkommande legat på topplistorna i Sverige. Boken kan inkluderas i föreläsningen för att få maximal och långsiktig effekt!

MER INFORMATION OM DAVID

Motivation, guider och affärslivsbaserade tips.

Mitt liv, inspiration, motivation och glädje!

Roliga klipp som skapar mycket lärande inom kommunikation!

Korta rappa livsråd och tekniker för att maxa livet!