Social Media

TESTIMONIALS

Kommentarer från kursdeltagare


 • Detta är en av de bästa kurserna jag gått! David Philips kurs har tydliga förklaringar till all teori han presenterar. Vi var en grupp på 9 personer som gick kursen och samtliga gick därifrån som betydligt bättre presentatörer och stärkta som personer!
  Rekommenderas starkt!

  Thor-Björn Käck on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • När jag kom till denna kursen var jag faktiskt lite rädd för vilka utmaningar jag skulle utsättas för. När jag åkte därifrån ville jag bli utsatt för utmaningar! För mig vad detta en vändning i mitt liv när det gäller rädslan för att presentera inför grupper. Genom små medel fick vi lära oss hur man gör stora förändringar i sina presentationer. Jag kände mig jätte trygg med David och kursen är välorganiserad och genomtänkt. Vi skrattade mycket och jag kan nog tala för alla medlemmar att vi åkte därifrån fulla av energi och med mycket lärdom om hur vi fungerar som individer.

  Camilla Åström on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Är oerhört glad att jag fick möjlighet att gå denna kurs.
  Utvecklingen under dessa 2 dagar var mycket större än vad jag någonsin vågat hoppas på.
  Det som grämer mig är att jag inte hittade denna utbildningen tidigare i mitt yrkesliv!
  Steg 2 är bokat och jag ser verkligen fram emot att fortsätta resa jag precis har börjat.

  Marcus Alsing on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • En mycket bra kurs med konkreta tips och trix. Inte bara en “standardkurs” i presentationsteknik där man tycker att man hört allt förr. Rekommenderas varmt! David är verkligen inspirerande som person. Jag kommer att ta med mig en hel del i mitt dagliga arbete. Det kommer dock bli en initial puckel att ta sig över och överge mina gamla mönster. Jag går gärna fler kurser som David håller i.

  Gisela Uggla on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack, känner i efterhand att jag borde kommit till dig flera år tidigare!

  Michael Bondegård on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Grym kurs! Jag håller många presentationer. David gav mig många bra och nya infallsvinklar som jag kommer ha STOR användning av! Rekommenderas både till nybörjare och erfarna personer!

  Staffan Beckett on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • David is a brilliant trainer in the art of presentations. These days give you a lot of very good tools to improve your techniques and is really suitable for speakers at all levels. I am inspired to ensure I integrate all aspects and techniques and constantly improve my way of presenting and communicating in general. I work as a Business Unit Director within Pharma. Highly recommended for everyone!

  Carl-Gustav Fabiansson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Två dagar fulla med insikter och intryck har gjort mig till en mycket säkrare person. Stort TACK David, du förmedlar en trygghet till gruppen som gör att kursens övningar känns
  naturliga att genomföra så att vi får med oss all kunskap hem! Nu är ryggen rak, händerna nere (när de ska) och powerpointen är laddad med de budskap jag vill få fram. Rekommenderar verkligen denna kurs, så tveka inte!

  Anna-Lena Blomster on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack för en grym kurs! Helt klart en av de mest inspirerande utbildningarna jag någonsin har gått! Har aldrig tidigare lyckats vara koncentrerad på ett ämne i två hela dagar utan att för en enda minut sitta och tänka på något annat. Bara det var en otrolig ögonöppnare för vilken skillnad det gör att vara en okey eller en riktigt grym presentatör. Har gått runt hela dagen idag och dels observerat andras kroppsspråk och dels funderat på mitt egna. Ska bli intressant att se var jag är om 6 månader! /Jens Utbult, IZettle

  Jens Utbult on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • David! Din kurs är helt fantastiskt. Du sa att man kommer vara boostad i några dagar efter men jag är det fortfarande, känns det som. Det häftiga är att du använder redskapen medan vi lär oss och sen får oss att reflektera bakåt till vad du använt och att det funkar också för man var koncentrerad hela tiden och tankarna flöt aldrig iväg på något annat. KanonJ! Roligt att nu lyssna på andra föredragshållare och hur dom gör och om dom använder sig av de redskap vi gick igenom. Lyfter föreläsningar nu en ny nivå till att lyssna på med denna kunskap bakom sig!

  Urban Jensen on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Två dagar av fullt fokus på att lära och utvecklas! Varje minut används effektivt! Har aldrig varit på en sådan komprimerad kurs och fått med mig så mycket från den. Du som kursledare är oerhört engagerande och medryckande. Du fick min fulla uppmärksamhet hela tiden och jag känner att det jag fick med mig kommer jag att ha stor användning av i mitt fortsatta liv. Du har gett mig flera verktyg som jag behöver för att kunna utvecklas när jag ska övertyga människor i min omgivning om en idé, ett koncept eller vad det kan vara. Nu är det upp till mig att ta vara på dem och lära mig att använda dem till fulländning.

  Jenny Engdahl on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vill du utveckla din kommunikation, ta ett nästa steg som presentatör och utmana din comfort zone, då är den här kusen för dig!
  Du kommer få massor av verktyg, bli inspirerad och utmanad av en grym coach och utbildare – David JP Philips
  / Marie Ferngren – MTG (Modern Times Group)

  Maria Ferngren on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Om du vill utvecklas från det sedvanliga upphasplandet av information till att ge presentationer där du äger scenen och ger åhörarna ett budskap som de kommer ihåg så är det här kursen för dig! Jag tar med mig en helt ny förståelse för hur jag ska ge fängslande presentationer och en kraftfull verktygslåda för att hantera just mina utmaningar.

  Tusen tack, David, jag hoppas att vi ses igen!

  Niklas Kallin on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Jag har varit på utbildning hos David JP Phillips under två dagar där jag fick lära mig om presentationsteknik. Jag är van att stå på scen dock inte som föreläsare,
  men jag vill bli en bra föreläsare, det har varit mitt mål under ett par års tid. Av en slump hittar jag David på nätet och han hade just den kurs jag behövde.
  Vad gör han då som är så bra? Jo han ger mig alla verktyg för att gå ut på scenen och göra ett bra jobb. Att komma in, andas, vara lugn, våga öka, möta publiken
  på ett förtroendegivande och respektfullt sätt, ja listan kan göras lång.
  Enligt mig är David inte bara en bra föreläsare och undervisare, han gör det jag tycker är jätteviktigt, han ser och hör alla. Han är också enormt påläst.
  Jag kommer att gå på fler utbildningar hos David

  Anne-Li Andling on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Dessa två dagar har gett mig så otroligt mycket inspiration och kunskap om hur jag kan förbättra mig i presentationer. Att allt i kursen var lättbegripligt och konkret och att det funkar blev vi ju alla medvetna om eftersom du hade vårt fulla fokus varje minut i 8 timmar, två dagar i sträck. Allt du sa under de två dagarna poppar även nu upp i huvudet som beskrivande liknelser och iscensatta situationer, tror knappast att det hade varit så efter två dagar med en ”vanlig” föreläsare och en powerpoint. Jag var dessutom helt lyrisk när jag kom hem efter första dagen så min pojkvän undrade vad som försiggick. Helt klart en dopaminkick som satt i!

  Sara Nordlund on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack för kursen! Kursen är välbalanserad mellan teorigenomgång och tillämpning, och du illustrerar det du lär ut med dig själv som exempel på ett mycket bra sätt. Den har gett mycket nyttigt att tänka på och tillämpa i mina presentationer men dessutom också reflektioner omkring mitt sätt att prata och kommunicera med andra personer.

  Daniel Brännström on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • hej jag tyckte att fakta var jätte bra tack för tipsen!

  En bra elev on
  Bakgrunden - En enkel väg till framgång

 • Jag var redan innan kursen en duktig kommunikatör och presentatör… Därför stod jag i valet och kvalet om jag verkligen skulle gå kursen. Efter cirka ett års funderande bestämde jag mig ändå för att signa upp mig och jag kan bara säga att jag inte ångrar mig en ända sekund!!! Kursen innehåller teorier och metoder som man sedan får praktisera och ens personliga utveckling är häpnadsväckande, jag lovar! Så mina damer och herrar där ute, tveka inte som jag gjorde utan kasta er in i ämnet och bli riktigt slipade på något som ni i stort sett gör hela er vakna tid…

  Niklas Adamsson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Ett stort tack för en otroligt genomtänkt kurs. Det var en riktig ögonöppnare! Inte bara för den proffesionella kommunikationen utan även för den privata. Helt plötsligt tänker jag på hur jag för mig och talar eftersom jag VET att det påverkar och HUR jag uppfattas.

  Andreas Bäck on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hej!

  I slutet på förra veckan så hade mitt webbplatsteam en heldagsworkshop om hur vi jobbar, var vi vill m.m. och jag hade så fantastiskt stor nytta av så mycket som vi under kursen övade på enbart i min kommunikation med de andra och det kändes så gött 😀 Skuttade gladeligen upp för att hålla i gruppresentationer också, vilket är helt nytt för mig!

  Du lyckas förmedla hur mycket du brinner för det du gör och det gav mig en fantastisk kick, bara så att du vet! Sen att det kom i rätt tid, tackar jag universum för!

  Tack! Helena / Arbetsförmedlingen

  Helena Abrahamsson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Hej David och stort tack för kursen, alltid lika inspirerande!

  Tänkte jag skulle dela med mig av ngt väldigt oväntat och roligt som hände idag (prep)

  Klas har haft svårt att fånga intresset på kliniken i Göteborg och de har varit väldigt skeptiska, rent otrevliga. Klas har därför bett mig om support sedan länge (Bakgrund)

  Jag hade exakt 20 min på mig att vända alla skeptiska ansikten som först mest tittade på sin mat, till att faktiskt bli intresserade. One by one kunde jag skönja hur de började luta sig framåt, titta upp, annan blick.

  Vid prick 20 min bröt de, vilket kändes anings abrupt (lite down) men då kom första spontana reaktionen från en läkare! “detta var mkt intressant att lyssna på”. På väg ut fick jag ett leende och tack av 2 andra, ofta väldigt skeptiska, läkare. (Handlingen)

  Efter att vi hunnit ett kort möte kring en studie med en läkare, går vi sedan ner till utgången där en äldre läkare som också lyssnat på mig, håller upp dörren. Hon vänder sig om och utbrister:” om man kunde få rejta alla presentationer vi hör från olika bolag så hade du garanterat vunnit, detta var det bästa någonsin” (slutklämmen)

  Så! Detta måste varit den bästa direkta feedbacken som betyg på din kurs ??????

  Petra Almung on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • En fruktansvärt bra kurs av en fruktansvärt bra lärare som starkt kan rekommenderas till alla!

  Denna kurs fick mig att inte bara bli en bättre och säkrare presentatör utan gav mig tekniker att kommunicera över huvud taget! Dessa tekniker går att använda överallt från middagsbordet hemma i lyan till fikarasten på jobbet och på mingelfesterna.

  Rekommenderas mycket starkt till alla!

  Marcus Agelii on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vill starkt rekommendera denna kurs till alla, oavsett vilken grundnivå man startar på! Fick med mig väldigt bra verktyg inför framtida presentationer 🙂

  Lisa Johansson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Vi hade månadsmöte idag och samtliga som presenterade hade ansträngt sig för att skicka in lite dopaminkickar. Själv körde jag både lite storytelling, humor och en handuppräckning. Bästa månadsmötet på år skulle jag säga. Kul med kunskap som lämnar ett bestående värde! STORT TACK!

  Björn Tredje on
  Presentation skills

 • Den här kursen är olik alla andra presentations- och retorikutbildningar jag tidigare gått på. David är en otrolig inspiratör som fyllde mig och hela gruppen med entusiasm för ämnet och hopp om att kunna bli en bättre presentatör i arbetslivet och kommunikatör i det vardagliga livet. Hans enorma kunskap och briljans i genomförandet gör det omöjligt att gå ifrån utbildningen utan att känna sig fullkomligt uppumpad och euforisk. Jag ville bara ha mer!! Jag var totalt fängslad i två dagar och har öppnat upp ögonen för en ny värld. Detta är kunskap jag kommer bära med mig för resten av livet och rekommenderar och önskar (!) att alla fick möjligheten och/eller tog valet att gå denna utbildning.

  Jag hann inte ens lämna kurslokalen innan jag bestämde mig för att också gå Steg 2 i Presentationsteknik som tog mig på ytterligare en resa djupare och utvecklat mig som människa till en nivå jag inte trodde var möjligt på två dagar.

  Jag är evigt tacksam till David som delar med sig av denna kunskap!

  Fredrica Eurén on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack så mycket för tipsen hjälper verkligen!

  Alma on
  Top 3 sätten att avsluta en presentation

 • Presentationsteknik är en väldigt lärorik kurs! Det fanns inte en tråkig sekund, och den är proppfull av praktiska verktyg jag direkt kan börja applicera. Jag har gått andra kurser i presentationsteknik, men denna tog det verkligen till en ny nivå. David lär inte bara ut teorin på ett inspirerande sätt, han hjälper en att omsätta det direkt i praktiken och påvisar styrkan i verktygen han ger. Jag är grymt nöjd!

  Taina Flink on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Oerhört bra kurs för alla som vill lyfta sin presentationsteknik inte bara en utan flera nivåer. David har ett unikt engagemang, en närvaro och en teknik som hjälper deltagarna att kliva ur sin comfort zone gång på gång! Att se kurskamraterna och sig själv utvecklas på så många plan trodde jag inte var möjligt. Tack för två grymma dagar – jag har tagit flera jättekliv mot mina mål och hade aldrig klarat det på egen hand.

  Andreas Linde on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Kursen var överförväntan bra, mycket bra!! Jag har lärt mig så troligt mycket på bara 2 dagar! Kan verkligen rekommendera den till alla!!!

  Naomi Forslund on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Oerhört givande utbildning som alla som någon gång kommunicerar med andra människor borde gå!

  Greger on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack Andreas för en fantastisk dag. Det här var en av (om inte den bästa) kursen jag har varit på! Du gick igenom allting med ett sådant enkelt och tydligt språk. Jag har redan rekommenderat den vidare varmt!

  Tack!

  Daniel Enervald on
  Workshop Step 1

 • Vid ett avgörande skede i mitt liv gick jag Presentationsteknik steg 1 och lärdomarna från den kursen är något jag har nytta av och använder dagligen, i varje möte där människor är inblandade oavsett om jag har möten på jobbet, interagerar med mina tonårsbarn, när jag handlar i en butik eller träffar en bekant på stan.
  Inte sen jag lärde mig läsa och skriva har jag haft större nytta av en utbildning.

  När jag några år efter steg 1 gav mig på steg 2 var jag full av förväntan men även något skeptisk och undrade hur David skulle toppa steg 1 kursen som gett mig så mycket?
  David gjorde mig inte besviken den här gången heller. Med en fantastisk insyn i det mänskliga intellektet så guidar och påverkar David oss igenom hjärnans vindliga gångar med hjälp av fantastiska berättelser som får hormoner och andra substanser att flöda. Han talar inte bara om hur man i teorin ska göra utan han påverkar också deltagarna så att man själv får känna och prova på vilken hormon eller substans som påverkar vad hos publiken. En kurs som i ord är svår att beskriva den måste upplevas.

  Johan Bergström / ADDQ on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Väldigt bra utbildning, ger enkla och smarta verktyg att använda resten av livet!

  Pontus on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • This course totally blowed my mind, in every way. I’m a different person after Modern Presentationsteknik Steg 1 so much more in harmony and control of my communication.
  This course should be on everybodies bucket list.

  I’m already planning for entering the sequal because I got addictedbon the dopamin I got from David ?

  Christian Lindhoff on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • The course David prepared is life-changing. No exaggeration. You will not leave the last session being the same person you’ve been before the first one.
  This course was like the moment when our remote ancestor realized they can use a stick and a stone not just to throw them at each other, but to make tools. This course shows you the tools we all have in and around us, the presentation and communication tools.
  David himself mesmerized us with his presentation skills from the first moment, making us crave for such superpowers. So he shared, and shared, and we listened, and laughed, and learned.
  It’s about small techniques, baby steps that you take and practice – and suddenly you realize that you’re not afraid of the stage anymore, or that you are willing (and able) to speak to a lot of people about something important – and make sure they hear you and memorize what you’ve said.
  This course is something you should teach kids at school, or at the university, or whenever in their lives, cause it is a totally new perspective of all our communication.
  Huge kudos to brilliant David JP Phillips whose efforts and knowledge cannot be overstated. I adore and admire!

  Zariana Nikolaieva on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Davids utbildning var superbra, givande och inspirerande. Fick med mig jätte bra verktyg som jag kan använda i mitt dagliga arbete!

  Moschopoulou Emmy on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • ”Innan kursen var jag Ostrukturerad, ointressant, ingen bra publikkontakt, har haft för mycket info på PPT, har ej tänkt på inledning och avslut… Det är lite vad jag upptäckte och insåg hos mig när jag gick kuren.

  Under kursens gång så har jag fått väldigt mycket kunskap om hur man skall följa röda tråden, få publikens uppärksamhet och hur man skall leverera informationen till sin publik genom att använda sig av presentationsteknik olika verktyg och tipps.
  Denna kurs var verkligen värd att gå eftersom man får en hel verktygslåda med bra verktyg till att kunna framföra budskapet på ett intressant sätt så att det fastnar hos publiken.
  Jag vill varmt rekommedera kursen till alla som jobbar med att presentera ideer, projekt, resultat m.m.”

  Tack David för två mycket intressanta och givande dagar.

  Samir Koso on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • It was an absolute pleasure and I have managed to apply what we tried last week into 3 presentations to our GMT today and the feedback I go was very positive – all down to the way you taught us.
  In all seriousness I found the course really impressive both in the content and the way in which you delivered the content. It was informative but also got me thinking about things that I would not normally do in a presentation, with regards to body language and actions . In particular the way we participated at each stage help to keep us ‘’spiced up’’ . thanks again

  Cheers

  Danny Parssons on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Jag har pluggat 9 år i grundskolan, 3 år på gymnasiet och 5 år på universitet. Ingenting av det kommer i närheten av denna kurs. Att samla teori med praktik på det naturliga sätt som David gör är helt brilliant. Det är enkelt att ta till sig och man vill ut och testa sina nyfunna kunskaper direkt! Alla borde gå den här kursen, oavsett om du som jag jobbar med försäljning eller om du har en linjeroll – den kommer göra skillnad i din yrkesroll och även privat. Jag kommer personligen gå fler kurser med David så fort jag får möjlighet och har redan börjat missionera för att fler skall gå kursen inom vårt bolag.

  Filip Berglund, Försäljningschef on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Sällan har jag suttit på en två-dagars kurs där jag varit totalt fokuserad på talaren. David presenterar ämnet på ett intressant sätt och det blir många praktiska övningar. Tipsen är lätta att ta till sig och backas upp med forskning inom området.

  Att det var så här enkelt att förändra sin presentationsteknik har givit mig en helt ny syn på området och jag känner mig som en lärjunge som nu vill ut och förkunna budskapet. Den här kursen borde alla som någon gång presenterar något gå!

  Sofia Walles on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Jag har lärt mig otroligt mycket om kommunikation, hur jag kan planera och lägga upp en presentation och hur jag kan få åhörarna att minnas det jag vill att de ska minnas.
  Det jag speciellt tar med mig från dessa dagar är:
  -Verktygen för att hantera min nervositet.
  -Förberedelse, övning och feedback på presentation är key inför leveransen.
  -Verktygen för att fånga åhörarna samt att få de att minnas de man säger.

  Aolisio Rocha on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • I hope I’m posting in the correct section.

  We / I had a workshop session with Alexander… and I already told him that , but it’s worth saying out loud – this was one of the best trainign sessions I have ever had. Mostly thanks to Alex’s dynamism and his logical explanations to a peoples behaviour .. which I as an engineer really appreciated.

  + I felt that he “googled” me and found out what I like, because both the side jokes that we made and the music that we listened to, was right on target with me in that time period.

  Thank you again !

  Witek on
  Modern Presentation Skills - Step 2

 • Tack, Andreas för två mycket givande dagar. Jag har lärt mig så otroligt mycket. Kommunikationen har jag nytta av hela tiden i mitt jobb.
  Nu vet jag hur jag ska göra för att bygga en presentation och bara det gör att man blir mindre nervös. Stort tack för all feedback jag fick under dessa dagar.
  Har redan rekommenderat kursen till mina kollegor.

  Carina Johansson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Jag håller med Helene Källgarden nedan; Det här var verkligen inte bara en utbildning – det var en hel upplevelse!
  Det var massor av konkreta och praktiska tips! Sedan övning, övning och övning, feedback och en stor dos inspiration och motivation.
  En utbildning jag kommer rekommendera alla att gå: för sitt yrkesliv, privatliv, men framför allt för sin egen självutvecklings skull.
  Tack Andreas!

  Jessica on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Två lärorika och trevliga dagar som gav mig verktyg att utvecklas som person både arbetsmässigt och privat

  Carina on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack så hemsk mycket för en givande kurs!

  Du var så himla bra så jag kunde inte drömma bort mig en enda liten stund vilken som sällan hänt för mig på kursvisningar på svenska språket. Som sagt, jobbiga dagar(som komplimang!) och väldig nyttig för mig. Jag har en lång bit kvar att träna och jag kommer att göra det för jag har fått mycketbra och praktiska metoder/verktyg från dig.

  Lilly Forsberg on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • “Under dessa 2 dagar lärde jag mig mer om presentationsteknik än vad jag någonsin gjorde när jag studerade på högskolan. Otroligt pedagogisk och David var extremt skicklig på att lära ut på ett bra och underhållande sätt. Det är unikt för mig att kunna hålla fokus under så lång tid men du lyckades hålla mig förtrollad hela tiden. Något jag verkligen kommer ta med mig från kursen är självklart sättet att få åhörarna orka hålla fokus under längre period med olika sorts kryddor men även hur mitt kroppsspråk ska vara, inledning och ordentligt avslut. Bara någon dag efter kursen började applicera delar av det jag lärt mig på en presentation jag höll i. Det verkade vara effektivt för jag fick otroligt fina lovord efter presentationen och det mesta berodde på att jag använde mig av delar jag lärt mig under Davids fantastiska kurs. Jag hoppas vi ses i framtiden på kanske Presentationsteknik del 2 eller någon annan kurs du har. Slutbetyg är 5 av 5!”

  Gustan Johnsson on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • TACK Alexander Grabner Jarlung, för en fantastisk utbildning, Det var riktigt kul samtidigt som du kom med en hel del nytt, även fast vi alla deltagare föreläser en hel del och har gjort det i många år. Klart imponerande, Jag vill faktiskt hävda att det här varit bästa utbildning jag varit på.

  Mats Lindqvist on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • Tack för dom två mest lärorika dagarna i mitt liv än så länge!
  Har varit så kul att få så bra coachning av dej och alla hjälpmedel man fick med sig i ryggsäcken är helt ovärderliga.

  Mats Eriksson / MRFB on
  Modern Presentation Skills - Step 1

 • i want to register myself for this course plus is there any course which is online for which i can register myself for story telling

  Ruchi Gera on
  Storytelling - workshop

  • Hi Ruchi!

   The first course in the series (How To Avoid Death By PowerPoint) will be released on the 21:st of march. We are still beta testing the content and the platform.

   In regards to the online training for Storytelling the release date is set to Sept 2018.

   Cheers

   David

   David Phillips on
   Storytelling - workshop

1 2 3 8

ready to change your life?

Let’s work together